Objevte nový způsob nakupování oblečení.

Komplexnost - Variabilita - Nespočet příležitostí. 

V Cavalieru věříme, že sebepoznání a sebepřijetí jsou klíčem k dosažení vysokých výsledků. Abychom vám pomohli dosáhnout toho, co si zasloužíte, nabízíme individuální přístup, exkluzivní oblečení a jednoduchou variabilitu šatníku. Bez ohledu na to, zda se snažíte dosáhnout profesního úspěchu, zaujmout na rande nebo se cítit skvěle ve svatebním obleku, naše služba je tu, abyste se vyhnuli výdajům na kompletně nový šatník.

Naše služba je jedinečná díky našemu "Detox programu" pro vaši šatnu. Naším cílem je odstranit nepotřebné kousky a vytvořit z co nejmenšího počtu kusů co nejvíce sladěných setů. Navíc, tato služba zahrnuje dlouhodobou spolupráci s námi za skvělých podmínek. 

"Cílový" stav, kterého chceme dosáhnout, je 24 kousků oblečení, ze kterých snadno vytvoříte 36 kombinací pro jakoukoli příležitost.

 

 

Co vše získáte?

36 kombinací… Tolik kombinací vytvoříme, abyste měli outfity na každou příležitost.

Vytvoříme pro vás 36 kombinací, abyste měli outfit na jakoukoli příležitost - práci, romantickou večeři, obchodní jednání nebo pracovní pohovor. Zvolíme dobře kombinovatelné barvy, správné materiály a postaráme se o to, aby každý kus oblečení, který vybereme, dobře ladil s ostatními kusy vašeho šatníku.

Aby byl váš šatník co nejpraktičtější, doporučujeme mít více kusů oblečení, abyste měli možnost volby pro různé příležitosti a abyste mohli střídat své outfit. Díky tomu vaše oblečení déle vydrží vypadat jako nové a bude vám lépe sloužit, což je důležitý aspekt pro dlouhodobé využití těchto 24 kusů. 

---- 

Pokud vás právě zajímá proč právě těchto 24 kousků je ve světě business oblečení nepostradatelných, pak zde je odkaz na článek 24 kousků, které nesmí chybět v šatníku žádného kavalíra.  

---- 

 

Co vám služba přinese?

Po dobu tří let vás budeme doprovázet v procesu postupné přeměny vašeho šatníku. 

 

Během naší dlouhodobé spolupráce máte k dispozici osobního módního konzultanta, který se stará o údržbu vašich oděvů, a to i případné opravy, pokud se vám některý z kusů roztrhne nebo poškodí. Ať už potřebujete vaše oděvy vyčistit nebo opravit, stačí nám je přinést a my se o ně postaráme.

Kromě toho vás budeme průběžně informovat o nejnovějších módních trendech a adaptovat váš šatník na vaše aktuální potřeby a životní styl. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto jsme tu, abychom vám pomohli vytvořit šatník, který nejlépe vyjadřuje vaši osobnost a zároveň vyhovuje vašemu životnímu stylu.

  

Kolik to vše stojí?

A co je nejlepší? Tuto službu si můžete pořídit již za 2.020 Kč měsíčně. Resp. zvolenou výší měsíční částky si určujete tempo postupného zařazování nového oblečení.

Výsledkem této služby je získání dokonale vybaveného šatníku, díky kterému bude všem jasné, že ať už děláte, co děláte, myslíte to vážně. Pokud se o naší službě nejprve potřebuje přesvědčit, zkuste si u nás třeba ušít košili a vyzkoušejte si ten pocit z dokonale padnoucího oblečení na míru.

Pro více informací o naší revoluční službě SMART ŠATNÍK, klikněte zde a zjistěte, jak vám SMART ŠATNÍK může usnadnit život a zlepšit váš styl! 

----

A nebo si přečtěte článek jaké to je doopravdy, když svou image svěříte do rukou módního konzultanta a rozhodnete se tak naši službu využívat naplno. Od počáteční schůzky, přes způsob platby až po servis, který následuje. 

----

Cavalier

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.