Stylový svědek: Jak na svatbě vypadat skvěle, aniž byste zastínili ženicha

Jako svědek na svatbě máte důležitou roli a je nezbytné, abyste vypadali dobře a ladili s ženichem a ostatními hosty. V tomto článku vám nabídneme stylové tipy, jak se obléci na svatbu jako svědek, tak abyste vypadali skvěle a cítili se sebejistě.

----
Pokud hledáte inspiraci na to, jak sladit oblečení pro nevěstu a ženicha na svatbě, pak si přečtěte další článek z našeho svatebního speciálu.
----

Komunikujte s ženichem a nevěstou

Před začátkem hledání svatebního obleku se poraďte s ženichem a nevěstou o jejich představách a přáních ohledně dress code. Zohledněte, zda svatba má nějaký konkrétní styl, barvu nebo téma, které by mělo být zohledněno při výběru obleku.

Zkoumejte různé styly a trendy 

Před nákupem obleku prozkoumejte internet, abyste získali představu o různých stylech a trendech. To vám pomůže zúžit možnosti a zjistit, co se vám líbí a co by vám mohlo slušet. Nezapomínejte, že investice do obleku by se vám měla dlouhodobě vyplatit, proto přemýšlejte na jaké další příležitosti byste oblek rádi dále využili. 

Stanovte si rozpočet

Před nákupem si stanovte rozpočet, který vám pomůže rozhodnout se, zda oblek půjčit, koupit v konfekci nebo si jej nechat na míru ušít, třeba u nás. Při stanovení rozpočtu nezapomeňte zahrnout náklady na doplňky, jako jsou košile, kravata, boty, ponožky a manžetové knoflíčky, ty jsou nezbytnou součástí outfitu. 

Slaďte svůj oblek s oblekem ženicha

Při výběru obleku je důležité, aby váš oblek ladil s oblekem ženicha. Zvažte volbu podobného materiálu, barvy a střihu, aby byla zachována harmonie mezi vámi a ženichem. Můžete také zvolit koordinující doplňky, jako jsou kravaty, kapesníčky nebo manžetové knoflíčky.

Udržujte formálnost a eleganci

Svatební svědek by měl být elegantní a formální a zároveň není dobré přehánět to s extravagancí. Vyberte si kvalitní oblek s dobře padnoucím střihem, který vám poskytne dostatek pohodlí a sebevědomí. Volte barvy, jako je tmavě modrá, šedá nebo černá, které jsou vhodné pro většinu svateb a nejsou příliš nápadné.

----
Nevíte, jak obléknout své svědky? Nebojte se, rádi vám pomůžeme! Naši módní konzultanti jsou připraveni vám pomoci a zaručit, že váš svatební den bude nezapomenutelný nejen pro vás, ale i pro vaše svatební hosty. Neváhejte nás kontaktovat. 
----

Nebojte se experimentovat s doplňky

I když je důležité ladit s ženichem, doplňky jsou příležitostí, kde můžete projevit svůj osobní styl. Můžete zvolit kravatu nebo motýlka s zajímavým vzorem nebo si vybrat elegantní manžetové knoflíčky. Při výběru doplňků myslete na celkovou harmonii a eleganci, která je u svatebního obřadu žádoucí.

Zvažte půjčovnu obleků

Pokud vás styl obleku, který snoubenci vyžadují poněkud nezaujal, zvažte návštěvu půjčovny. Ta se vám osvědčí obzvláště pokud byste oblek více po svatbě nevyužili. Pokud ovšem přemýšlíte o univerzálním modrém nebo šedém obleku, ten se vám bude v šatníku hodit ještě na spoustu dalších událostí, takže není od věci si ho nechat ušít přesně podle své představy. 

Nezapomeňte na úpravy

Pokud si koupíte oblek v konfekci, je pravděpodobné, že bude třeba ho dodatečně doupravit, aby oblek padl dokonale na vaši postavu. Plánujte si čas na úpravy s dostatečným předstihem před svatbou, aby se všechno stihlo a vy jste se vyhnuli stresu na poslední chvíli.

Jako svědek máte na svatbě důležitou roli, a proto je nezbytné, abyste vypadali skvěle a ladili s ženichem a ostatními hosty. Při výběru obleku a doplňků nezapomeňte na komunikaci s ženichem a nevěstou, důsledné plánování a respektování svatebního tématu. S těmito tipy jako svědek určitě zazáříte! A kdybyste měli jakékoli další dotazy, nebo si chtěli nechat oblek nebo košili ušít na míru dle svých představ, neváhejte nás kontaktovat, rádi pomůžeme.

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.