Stylový a pohodlný outfit na svatbu ve stodole

Svatby ve stodole nabízejí rustikální a uvolněnou atmosféru, která vyžaduje zvláštní uvážení při výběru oblečení. Ačkoli svatba ve stodole nemusí být nutně formální, je důležité vypadat elegantně a sladit svůj vzhled s tématem a prostředím. V tomto článku se podíváme na tipy, jak vybrat oblečení pro svatbu ve stodole, který vám zajistí stylový a pohodlný vzhled.

 

----

Pokud vás zajímají téma vesty, pak si přečtěte i článek z našeho blogu 3 důvody proč si pořídit oblek s vestou. 
----

Stylový a pohodlný outfit na svatbu ve stodole

Zohledněte prostředí

Svatby ve stodole obvykle probíhají v přírodním prostředí, což znamená, že se můžete rozhodnout pro méně formální oblečení. Nezapomeňte zohlednit také terén na kterém bude obřad i oslava probíhat. Od něj se totiž odvíjí správná volba obuvi - místo lakovek tedy zvolte hnědé polobotky nebo mokasíny.

Barvy a materiály

S ohledem na rustikální atmosféru svatby ve stodole volte přírodní barvy, jako je šedá, hnědá, béžová nebo tmavě modrá. Materiály, jako je vlna, lněný nebo bavlna, jsou vhodné pro toto prostředí a zajišťují pohodlí během celého dne. 

----

Pokud toužíte po tom, aby váš svatební outfit na míru seděl jako ulitý, navštivte naši podstránku s nabídkou obleků na míru. Naši zkušení módní konzultanti vám rádi poradí, jaký styl a střih zvolit, aby váš outfit perfektně ladil s celkovou atmosférou svatebního dne.
----

Střih a styl

Pro svatbu ve stodole zvolte oblek s uvolněnějším střihem, který vám umožní pohyb a komfort. Můžete zvolit jednořadý či dvouřadý oblek, ale zkuste se vyhnout příliš těsným střihům. Pokud jde o styl, můžete experimentovat s dekonstruovanými nebo neformálními verzemi tradičních obleků.

Košile a doplňky

Vyberte si košili v neutrální nebo jemné barvě, která se dobře hodí k obleku a pokud jste ženich, tak také k šatům nevěsty. Pro méně formální vzhled můžete zvolit košili bez kravaty nebo motýlka. Doplňky, jako jsou manžetové knoflíčky, kapesníček nebo opasek, by měly být jednoduché a ladit s celkovým vzhledem.

Sladění s ostatními hosty a svatebním tématem

Při výběru obleku na svatbu ve stodole je důležité sladit svůj vzhled s ostatními hosty a svatebním tématem. Pokud se jedná o rustikální svatbu, zvažte oblečení s prvky, které odrážejí tento styl, jako jsou dřevěné manžetové knoflíčky nebo košile s jemným vzorem. Před svatbou se také informujte o dress code, aby váš oblek odpovídal očekávání nevěsty a ženicha. 

Vrchní oděv

V závislosti na počasí a ročním období budete možná potřebovat vrchní oděv. Na svatbu ve stodole se hodí především světlé trenchcoaty a lehké pláště. Vyhněte se příliš formálním kabátům, které by mohly působit přehnaně.

Účes a vousy

Pokud jde o účes a vousy, volte přirozený a udržovaný vzhled, který bude ladit s celkovou atmosférou svatby ve stodole. Ujistěte se, že váš účes je upravený a vousy jsou oholené nebo upravené, aby vám dodaly čistý a svěží vzhled.

Závěr:

Svatby ve stodole nabízejí jedinečnou příležitost pro hosty, aby se oblékli v rustikálním a uvolněném stylu. Při výběru obleku pro tuto příležitost zohledněte prostředí, materiály a barvy, a nezapomeňte na vhodné doplňky a účes. Dodržením těchto tipů se na svatbě ve stodole budete cítit pohodlně a zároveň elegantně.

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.