Stylově na první rande: Tip pro Kavalíry

Připravte se na první rande: jak vybrat styl, který vás nejlépe reprezentuje a udělá nezapomenutelný první dojem

První dojmy jsou kritické, obzvlášť při prvním rande. Koneckonců, jak se říká, 'Šaty dělají člověka.' Oblečení, které si vyberete, může o vás hodně prozradit, takže je důležité, aby vaše volba byla promyšlená a záměrná. Vaše oblečení je totiž jedním z prvních indikátorů, jak moc vážíte dané setkání. Přečtěte si následující tipy, jak zvolit ten správný outfit a udělat ten nejlepší první dojem.

Oblečte se podle příležitosti

Nejprve se zamyslete, kam na rande vůbec půjdete. Je to totiž zásadní věc. Jinak se obléknete na procházku, na party, do nóbl restaurace, do kina či divadla. Ideálním téměř univerzálním typem oděvu pro příležitost, jako je rande, je oblečení smart casual, tedy outfit, který je lehce formální, ale ne přehnaně okázalý a nikoho v něm neurazíte. 

----
24 kousků, které nesmí chybět v šatníku správného kavalíra. Jaké kousky oblečení by rozhodně neměl postrádat žádný úspěšný muž ve své šatní skříni? Dozvíte se v dalším článku z našeho blogu.

---- 

Zvolte správné barvy

Zamyslete se před schůzkou nad tím, jakým dojmem chcete na váš protějšek působit. Chcete, aby vás slečna vnímala jako sympaťáka? Zvolte harmonizující odstíny modré a šedé. Černá je barva respektu, ovšem na rande by mohla působit lehce zastrašujícím dojmem. Pokud chcete rozdmýchat vášeň volte červené doplňky, to je barva s nejsilnější energií, ale doporučujeme ji volit střídmě.

Buďte svůj

Držte se svého individuálního stylu, ať už jdete kamkoliv. Pokud vás slečna poprvé viděla v tričku a v kalhotách, na rande doražte spíš v blejzru než v obleku. Nemá cenu na sebe upozorňovat okázalým oblečením, když se v něm pak necítíte dobře. Oblečení volte tak, aby podtrhovalo vaši osobnost. 

----
Z našeho blogu: Vybrat a nosit blejzr: Na co si dát pozor?
----

 

Ať už je rande jakékoli, DEJTE SI POZOR NA BOTY

Ženy jsou velice vnímavé co se týče výběru obuvi a stejně tak si všimnou, jakou obuv jste zvolili vy i jakou péči jim věnujete. Kdo totiž věnuje pozornost i pro někoho nedůležitým botám, okamžitě získává plusové body. 

 

Péče o váš zevnějšek

Svému autu určitě také rádi dopřáváte tu nejlepší péči, tak co ji takhle jednou dopřát svému tělu? Doražte s fresh sestřihem a nezapomínejte na vousy. 

Zaměřte se na parfém

Protože vás váš protějšek vnímá všemi smysly, nepodceňujte ani to, jak mu budete vonět. Méně je více, tak si jen dejte pozor na množství.

----

Se ženou do společnosti? Těchto 10 pravidel musíte znát! Poznejte zásady nejen dobrého vzezření, ale i vybraného vystupování - a to zejména k ženám. Dozvíte se v dalším článku z našeho blogu.

----

Závěrem, pamatujte, že i když je důležité vypadat dobře, nejvýznamnější je být autentický a věrný sobě. Váš oblek může pomoci udělat dobrý první dojem, ale je to váš charakter a jednání, které nakonec zanechají nejhlubší stopy. Držte se těchto tipů, ale také si užijte své rande a buďte přirození. Nakonec, to je to, co je nejdůležitější.

Cavalier 

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.