3 typy lidí, co nejčastěji využívají SMART ŠATNÍK. Který z nich jste vy?

Naše nová služba vám pomáhá zdokonalit vaši image bez investice času a vydání se z peněz. Ve spolupráci s módním konzultantem získáváte dokonale promyšlený "plán" / jasný návod. Ten odpovídá vašemu stylu a potřebám. Jenže ne vždy je to o tom, že by bylo potřeba se zbavit stávajícího oblečení a pořídit si spousty nových produktů. Přesně naopak - náš konzultant při péči o vaší image zohledňuje i stávající oblečení.

Jaké jsou tedy nejčastější případy, kdy oceníte, aby váš šatník byl taky SMART?

1) Oblečení máte až příliš

V České republice se každý rok vyhodí až 200 tun textilu a naše průzkumy ukazují, že až polovina veškerého oblečení v šatní skříni zůstává nevyužita. Mnoho lidí shromáždí hromadu oblečení ne z důvodu lásky k módě, ale kvůli impulzivním nákupům..

Muži často nakupují kusy, které jim nevyhovují, nebo nemají co k nim kombinovat, vše s cílem ukončit nákup co nejdříve. Výsledkem je šatník plný nesourodých "kompromisů", kde kvantita převládá nad kvalitou.

Nicméně s důkladným promyšlením nákupu oblečení si uvědomíme, že nepotřebujeme tolik oblečení a můžeme se vyhnout ranní paralýze při rozhodování, co si obléknout. Pokud se vidíte v této situaci, máme pro vás radu. Zaměřte se na to, co si chcete ponechat, místo toho, abyste se zaměřovali na to, co potřebujete vyhodit. Tyto základní prvky budou výchozím bodem pro další výběr. Díky SMART šatníku by mělo nové oblečení dokonale doplňovat vaše oblíbené kousky, které si ponecháte. Například vesta je skvělá volba, protože ji můžete kombinovat s oblekem, džínami nebo chinos kalhotami a blejzrem.

2) Nemáte dostatek oblečení

Není nic horšího než neočekávaná svatba, konference nebo důležitá schůzka, na kterou nemáte co na sebe. Při tvorbě šatníku je důležité myslet nejen na běžné pracovní oblečení, ale i na speciální příležitosti. Nicméně na každou událost není nutné mít nový outfit. Existuje spousta kusů oblečení, které při důkladném promyšlení splní požadavky jak pro pracovní, tak i pro společenské nošení. 

----

24 kousků, které nesmí chybět v šatníku správného kavalíra. Jaké kousky oblečení by rozhodně neměl postrádat žádný úspěšný muž ve své šatní skříni? Dozvíte se v dalším článku z našeho blogu.

----

Zároveň je důležité se zamyslet nad tím, kolik času trávíte v pracovním oblečení a kolik v oblečení na volný čas. Vybavení vaší šatny by mělo odrážet tento poměr. Pokud máte předem promyšlený šatník, jste připraveni na jakoukoliv společenskou událost a vyhnete se zbytečným nákupům oblečení pro speciální příležitosti, které pak už znovu nevyužijete. S našimi klienty pravidelně řešíme zbytečné expresní objednávky, protože oblečení vybírají na poslední chvíli, nebo nakupují kompromisní kousky za vysoké ceny. S naším SMART šatníkem máte vše připravené s předstihem a můžete si užívat klidu. 

3) Nemáte čas a chuť své oblečení řešit

Většina mužů má k oblečení rezervovaný vztah, zejména kvůli nechuti trávit čas v obchodních centrech a zkoušením oblečení v kabinkách. Často se tak stává, že oblečení nakupují za ně jejich partnerky, a to pomocí velkých e-shopů, aby si oblečení mohli vyzkoušet doma a případně vrátit. Nicméně, pokud k něčemu nemáte vztah, zůstáváte u takového módního "má dáti - dal", kde jediným důležitým faktorem je cena. Ale jak naše babičky říkaly: "nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat levné věci".

Oblečení z kvalitního materiálu a ve správném střihu je sice větší investicí, ale vydrží vám několik sezon. To snižuje tzv. CPW, neboli cost-per-wear, což je ukazatel, kolik nás stojí jedno nošení daného kusu oblečení. Nakupování menšího počtu kvalitních kousků tak ve finále významně snižuje vaše výdaje, než když si každou sezonu pořizujete nové oblečení ve fast-fashion obchodech nebo na internetu. Příjemným bonusem je pak dobrý pocit z udržitelnějšího způsobu života.

Naše inovativní služba SMART šatník přichází na scénu právě v takových případech. Nejen že vám šetří čas, ale také vám pomáhá vybavit šatník promyšlenými a kvalitními kousky. Díky našim módním konzultantům získáte dokonale promyšlený plán pro svůj šatník, který odpovídá vašemu stylu a potřebám. A co je nejlepší?

Nepotřebujete se zbavovat svého stávajícího oblečení ani kupovat hromady nových kusů. Naši konzultanti zohledňují vaše stávající oblečení a pomáhají vám ho doplnit tak, aby vaše oblíbené kousky byly ještě lépe propojené a vynikly. K tomu může dobře posloužit například vesta, kterou můžete nosit jak k obleku, tak i k džínům nebo chinos kalhotám a blejzru.

A nejlepší na tom všem? Ušetříte čas a energii, protože s Cavalierem získáváte jednotlivé produkty z předem promyšleného plánu. Navíc nejste zatíženi jednorázovou investicí, jelikož díky naší flexibilní platební možnosti můžete svůj šatník rozšířit postupně, podle vašich finančních možností a potřeb.

Naše inovativní služba je tu pro vás, abyste mohli zažít radost z dokonale promyšleného šatníku, který je nejen stylový, ale také ekonomický a udržitelný.

Zjistěte, jaké to je mít šatník, který je opravdu SMART! 

Cavalier

konzultant

Zaujalo Vás to a rádi byste se dozvěděli více?

Stačí vyplnit tento krátký formulář a my Vám s radostí zodpovíme Vaše dotazy.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.